ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Αγορά Ακινήτου

Αν ενδιαφέρεστε για την αγορά ακινήτου στην Τήνο, το γραφείο μας TINOS-ESTATE αποτελεί τον πιο αξιόπιστο συνεργάτη.

Έχουμε φροντίσει για την επιλογή πολλών και αξιόλογων επενδυτικών προτάσεων σε τιμές απόλυτα προσαρμοσμένες στα σημερινά επίπεδα της αγοράς.

Με το προσωπικό μας ενδιαφέρον, θα σας παρουσιάσουμε τα ακίνητα που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις σας και στην συνέχεια μαζί θα επισκεφθούμε τα ακίνητα της επιλογής σας. 

Η διαδικασία αυτή δεν έχει καμία οικονομική επιβάρυνση για εσάς και δεν δημιουργεί υποχρεώσεις. Η νόμιμη αμοιβή μας πάντα καταβάλλεται με την ολοκλήρωση της αγοράς σας.

Σκοπός και φροντίδα μας είναι να συμβάλλουμε ώστε το όνειρο σας για την απόκτηση ακινήτου στην Τήνο γίνει πραγματικότητα.

 

Πώληση Ακινήτου

Αν ενδιαφέρεστε για την πώληση του ακινήτου σας στην Τήνο, το γραφείο μας TINOS-ESTATE αποτελεί τον πιο αξιόπιστο συνεργάτη.

Πάντα φροντίζουμε να δούμε το ακίνητο μαζί σας και με αντικειμενικά κριτήρια να το αξιολογήσουμε και να προσδιορίσουμε από κοινού την τιμή πώλησης του.

Το Γραφείο μας φροντίζει για λογαριασμό σας να έχει αρχειοθετημένα και διαθέσιμα στην πρώτη ζήτηση τα σχέδια και τους τίτλους ιδιοκτησίας του ακινήτου σας.

Η προβολή του ακινήτου σας γίνεται:

  • με εξειδικευμένες διαφημίσεις σε εφημερίδες και περιοδικά κάθε εβδομάδα.
  • με ανάρτηση στο διαδίκτυο μέσω της ιστοσελίδας μας www.tinos-estate.gr 
  • με επιπλέον ανάρτηση σε περισσότερο από 25 διεθνείς διαδικτυακές ιστοσελίδες που έχουμε προαγοράσει χώρο και συμμετοχή για την παρουσίαση του ακινήτου σας στην Ελλάδα και το Εξωτερικό.
  • με την ενημέρωση των συνεργατών μας σε άλλες πόλεις της Ελλάδας και του Εξωτερικού.
  • με διαφημιστικές ταμπέλες και πινακίδες. 

Η διαδικασία αυτή δεν έχει καμία οικονομική επιβάρυνση για εσάς και δεν δημιουργεί υποχρεώσεις. Η νόμιμη αμοιβή μας πάντα καταβάλλεται με την ολοκλήρωση της πώλησης του ακινήτου σας.

 

Εvοικιάσεις

Αν ενδιαφέρεστε να ενοικιάσετε Κατοικία για μόνιμη διαμονή ή για παραθεριστική χρήση, τότε το Γραφείο μας TINOS-ESTATE έχει φροντίσει να σας προτείνει καθαρές και οικονομικές λύσεις. Όλη την διάρκεια του έτους φροντίζουμε και επιλέγουμε ακίνητα για όλες τις απαιτήσεις και ανάγκες. Τα ακίνητα αυτά είναι στην διάθεση σας να τα επισκεφθούμε μαζί και να αποφασίσετε πιο είναι το κατάλληλο για εσάς και την οικογένεια σας.

Με το προσωπικό μας ενδιαφέρον, θα σας παρουσιάσουμε τα ακίνητα που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις σας και στην συνέχεια μαζί θα επισκεφθούμε τα ακίνητα της επιλογής σας. 

Η διαδικασία αυτή δεν έχει καμία οικονομική επιβάρυνση για εσάς και δεν δημιουργεί υποχρεώσεις. Η νόμιμη αμοιβή μας πάντα καταβάλλεται με την ολοκλήρωση της αγοράς σας.

 

Εκτιμήσεις

Το Γραφείο μας TINOS-ESTATE, έχοντας γνώση της αγοράς αλλά και την επιστημονική κατάρτιση, είναι στην διάθεση σας για την παροχή ολοκληρωμένης και τεκμηριωμένης εκτίμησης του ακινήτου σας. Ως συνήθως οι Εκτιμήσεις γίνονται με τους πιο κάτω τρόπους:

  • Δωρεάν, με την προϋπόθεση ότι θα ανατεθεί στο Γραφείο μας η πώλησή του ακινήτου σας.
  • Με προσυμφωνημένη αμοιβή σε περίπτωση που επιθυμείτε έγγραφη εκτίμηση.

 

Χρηματοδότηση

Το Γραφείο μας TINOS-ESTATE, σε συνεργασία με όλα τα Τραπεζικά Ιδρύματα της χώρας, αλλά και με την επιστημονική μας κατάρτιση που διαθέτουμε, είμαστε στην διάθεση σας για να σχεδιάσουμε ένα ολοκληρωμένο Business Plan για την απόκτηση του ακινήτου των ονείρων σας με 100% χρηματοδότηση.

 

Ασφάλιση

Το Γραφείο μας TINOS-ESTATE, χωρίς καμία επιβάρυνση, σας παρέχει συμβουλές και σας φέρνει σε επαφή με τις καλύτερες Ασφαλιστικές Εταιρείες για την κάλυψη του ακινήτου σας από κάθε κίνδυνο. 

Βρίσκεστε εδώ: Αρχικη ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
I accept cookies from this site.