ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΚΤΙΚΑΔΟΥ, ΣΕ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ, PARKING ΚΑΙ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΘΕΑ. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ 98τμ ΜΕ 2 Υ/Δ , ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΞΕΝΩΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΗ – ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ.

345.000 €
Τεραγωνικά 98 μ²
Αριθμός δωματίων 5
Αριθμός υπνοδωμάτιων 3
Αριθμός ορόφων 2
Αριθμός μπάνιων 2
Τύπος θέρμανσης νερού Boiler
Ενεργειακή Κλάση C
Αποθήκη8 μ²
ΘέαΘάλασσα
Βεράντα17 μ²
Αυλή8 μ²
Απόσταση από το Λιμάνι5.000 μ
Απόσταση από την Παραλία5.000 μ

  • Τζάκι
  • Parking
Κωδ : 131130
ΟΙΚΙΣΜΟΣ "ΚΤΙΚΑΔΟΥ"

Περιγραφή

Σε προνομιακό σημείο του Οικισμού «ΚΤΙΚΑΔΟΣ» , όπου η πρόσβαση γίνεται με το αυτοκίνητο και διαθέτει Parking – Θέση στάθμευσης , Ανεξάρτητη Κατοικία συνολικού Εμβαδού 95τμ που αποτελείται από το Κυρίως σπίτι 70τμ., τον Ξενώνα 20τμ και το Εργαστήριο – Αποθήκη 8τμ. Η Κυρίως Κατοικία απολαμβάνει μια σκεπαστή Βεράντα 17τμ με υπέροχη, πανοραμική και ανεμπόδιστη θεα στο Αιγαίο και το έντονο φυσικό περιβάλλον της Τήνου. Το Καθιστικό και η Εργονομική Κουζίνα έχουν έντονα παραδοσιακά στοιχεία και διαθέτουν λειτουργικό τζάκι, επιπλέον από 2 Υπνοδωμάτια και Λουτρό μα υπέροχα ξύλινα πατώματα. Στο Ισόγειο ευρίσκεται ο Ανεξάρτητος Ξενώνας με ένα πλήρες Λουτρό και με ξεχωριστή σκάλα και είσοδο καταλήγουμε σε ένα Κελάρι διαμορφωμένο σε Εργαστήριο. Η Κατοικία είναι σε άψογη κατάσταση – έτοιμη για κατοίκηση.

Επικοινωνία

Ζητήστε πληροφορίες
Contact us
phone

22830.23260

6948260073

mail

info@tinos-estate.gr

Βρίσκεστε εδώ: Αρχικη ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΚΤΙΚΑΔΟΥ, ΣΕ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ, PARKING ΚΑΙ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΘΕΑ. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ 98τμ ΜΕ 2 Υ/Δ , ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΞΕΝΩΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΗ – ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ.
I accept cookies from this site.