ΧΩΡΑ ΤΗΝΟΥ , ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΠΕΤΡΟΚΤΙΣΤΗ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ 2 ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΠΙΠΕΔΩΝ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΕΜΒΑΔΟΥ 235τμ , ΣΕ ΑΨΟΓΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΓΙΑ ΟΙΚΙΣΤΙΚΗ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ .

Κατόπιν Επικοινωνίας
Τεραγωνικά 235 μ²
Τετραγωνικά οικοπέδου 142 μ²
Αριθμός δωματίων 7
Αριθμός υπνοδωμάτιων 4
Αριθμός ορόφων 2
Αριθμός μπάνιων 2
Τύπος θέρμανσης νερού Boiler
Ενεργειακή Κλάση C
Αποθήκη10 μ²
ΘέαΘάλασσα
Βεράντα15 μ²
Αυλή40 μ²
Απόσταση από το Λιμάνι100 μ
Απόσταση από την Παραλία700 μ

  • Parking
Κωδ : 131036
ΧΩΡΑ ΤΗΝΟΥ

Περιγραφή

Σε εξαιρετικό σημείο της ΧΩΡΑΣ ΤΗΝΟΥ με ανοικτό ορίζοντα, χώρους στάθμευσης και εύκολη πρόσβαση, Ανεξάρτητη Κατοικία 2 επιπέδων με ξεχωριστές εισόδους Συνολικού Εμβαδού 235τμ. Αναλυτικά, το ΙΣΟΓΕΙΟ έχει Εμβαδόν 127τμ , είναι διαμορφωμένος σε ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ που είναι ενοικιασμένο και παρέχει εισόδημα, έχει σκεπαστό προαύλιο χώρο στην πλευρά της εισόδου και αυλή στο πίσω μέρος. Ο ΌΡΟΦΟΣ, έχει Εμβαδόν 108τμ και σήμερα είναι μια υπέροχη ΚΑΤΟΙΚΙΑ που αποτελείται από την επιβλητική ξύλινη σκάλα της εισόδου με τον διάδρομο, το Καθιστικό που έχει έξοδο σε Μπαλκόνι 15τμ με θεα,  2 Υπνοδωμάτια , το πλήρες Λουτρό και την Ανεξάρτητη Κουζίνα που έχει έξοδο  σκάλα που οδηγεί στην Ταράτσα αλλά και στην Ισόγεια αυλή του Ισόγειου Καταστήματος. Το Πετρόκτιστο Ακίνητο έχει Παραδοσιακό Χαρακτήρα και είναι σε ΑΨΟΓΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, έτοιμο ως έχει για χρήση Κατοικίας (Ορoφ.) – Καταστήματος (Ισόγειο) ή Διαμόρφωση του Ορόφου σε Γραφεία ή ακόμα Ενοποίηση των 2 Επιπέδων (Ισογείου & Ορόφου) σε Κατάστημα Υγειονομικού Ενδιαφέροντος ή σε ολοκληρωμένη Επαγγελματική Στέγη κλπ.  Ένα μοναδικό ακίνητο Εισοδήματος και Υπεραξίας.

Επικοινωνία

Ζητήστε πληροφορίες
Contact us
phone

22830.23260

6948260073

mail

info@tinos-estate.gr

Βρίσκεστε εδώ: Αρχικη ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΧΩΡΑ ΤΗΝΟΥ , ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΠΕΤΡΟΚΤΙΣΤΗ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ 2 ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΠΙΠΕΔΩΝ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΕΜΒΑΔΟΥ 235τμ , ΣΕ ΑΨΟΓΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΓΙΑ ΟΙΚΙΣΤΙΚΗ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ .
I accept cookies from this site.