ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΜΠΕΡΔΕΜΙΑΡΟΥ, ΚΑΤΟΙΚΙΑ 165τμ., ΜΕ 2 ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΞΕΝΩΝΕΣ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΗΣΥΧΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΑΥΛΕΣ – ΚΗΠΟ ΜΕ ΥΠΕΡΟΧΗ ΘΕΑ. ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ PARKING.

440.000 €
Τεραγωνικά 165 μ²
Τετραγωνικά οικοπέδου 250 μ²
Αριθμός δωματίων 7
Αριθμός υπνοδωμάτιων 4
Αριθμός ορόφων 3
Αριθμός μπάνιων 4
Τύπος θέρμανσης Αυτόνομη
Τύπος θέρμανσης νερού Boiler
Αποθήκη35 μ²
ΘέαΘάλασσα
Βεράντα25 μ²
Αυλή130 μ²
Απόσταση από το Λιμάνι5.000 μ
Απόσταση από την Παραλία3.500 μ

  • Τζάκι
  • Parking
  • Κλιματισμός
Κωδ : 131023
ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΜΠΕΡΔΕΜΙΑΡΟΣ

Περιγραφή

Παραδοσιακός Οικισμός ΜΠΕΡΔΕΜΙΑΡΟΣ, σπάνιο ακίνητο στο υψηλότερο σημείο οικισμού, έχει εύκολη πρόσβαση με το αυτοκίνητο και απολαμβάνει απεριόριστη ανοικτή θέα προς Μύκονο, Νάξο, Πάρο, Αντίπαρο και τα νησιά της Δήλου και της Ρήνειας.     Κτισμένη σε 3 επίπεδα έχει Συνολικό Εμβαδόν 165τμ., με εσωτερικές κατάφυτες αυλές, σκεπαστούς ημιυπαίθριους χώρους – απόλυτα προστατευμένη από τον αέρα.   Με απόλυτο σεβασμό στην Τηνιακή αρχιτεκτονική, αναδεικνύει σπάνια παραδοσιακά στοιχεία κατασκευασμένα από μοναδικούς τοπικούς μάστορες και τεχνίτες.  Το σπίτι αποτελείται από την Κύρια Κατοικία που εκτείνεται σε δύο επίπεδα,  στο πάνω βρίσκονται 2 (δύο) Υπνοδωμάτια με μπαλκόνι κι ένα Μπάνιο, στο κάτω βρίσκονται το Καθιστικό με ξεχωριστό χώρο Κουζίνας, επιπλέον Μπάνιο και Αποθήκη.  Στην πίσω κατάφυτη αυλή, που μπορεί να εξυπηρετηθεί και από αυτόνομη είσοδο, υπάρχει ανεξάρτητος μικρός Ξενώνας που αποτελείται από Υπνοδωμάτιο και δικό του Μπάνιο. Η θέα είναι μοναδική και ταυτόχρονα απολαμβάνει απόλυτη ιδιοτικότητα.   Με πέτρινη σκάλα, κατεβαίνουμε στο κάτω επίπεδο της κατοικίας όπου ευρίσκεται ένας επιπλέον αυτόνομος Ξενώνας που αποτελείται από ένα Υπνοδωμάτιο με en-suite Μπάνιο και εξωτερική Αποθήκη. Η αυλή του έχει σκεπαστό Ημιυπαίθριο χώρο με υπέροχη γαλήνια θεα.   Το σύνολο της Κατοικίας περιβάλλεται από περιμετρική βεράντα με πέργκολα, καθιστικό και κατάφυτους εσωτερικούς κήπους. Διαθέτει επίσης δύο θέσεις στάθμευσης, μία κλειστή και μία ανοιχτή σε κοντινή απόσταση.

Επικοινωνία

Ζητήστε πληροφορίες
Contact us
phone

22830.23260

6948260073

mail

info@tinos-estate.gr

Βρίσκεστε εδώ: Αρχικη ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΜΠΕΡΔΕΜΙΑΡΟΥ, ΚΑΤΟΙΚΙΑ 165τμ., ΜΕ 2 ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΞΕΝΩΝΕΣ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΗΣΥΧΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΑΥΛΕΣ – ΚΗΠΟ ΜΕ ΥΠΕΡΟΧΗ ΘΕΑ. ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ PARKING.
I accept cookies from this site.