ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ 6 χλμ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΗΝΟΥ, ΜΕΤΑΞΥ ΤΡΙΑΝΤΑΡΟΥ ΚΑΙ ΜΠΕΡΔΕΜΙΑΡΟΥ, ΣΕ ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ, ΠΕΤΡΙΝΟΣ ΑΝΕΜΟΜΥΛΟΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΕΜΒΑΔΟΥ 124τμ. ΣΕ ΟΙΚΟΠΕΔΟ 180τμ ΜΕ ΕΥΚΟΛΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΚΑΙ ΘΕΑ.

Κατόπιν Επικοινωνίας
Τεραγωνικά 124 μ²
Τετραγωνικά οικοπέδου 180 μ²
Αριθμός δωματίων 4
Αριθμός υπνοδωμάτιων 3
Αριθμός ορόφων 3
Αριθμός μπάνιων 2
Τύπος θέρμανσης Αυτόνομη
Τύπος θέρμανσης νερού Boiler
Ενεργειακή Κλάση Β
Αποθήκη20 μ²
ΘέαΘάλασσα
Αυλή40 μ²
Απόσταση από το Λιμάνι5.000 μ
Απόσταση από την Παραλία3.000 μ

  • Τζάκι
  • Parking
Κωδ : 131073
ΜΠΕΡΔΕΜΙΑΡΟΣ - ΤΡΙΑΝΤΑΡΟΣ

Περιγραφή

Σε πανοραμικό σημείο που ατενίζει το Αιγαίο , τα όμορφα Χωριά αλλά και το έντονο φυσικό περιβάλλον της Τήνου, ο Πέτρινος Αυθεντικός Ανεμόμυλος έχει εμβαδόν 64τμ και τα συνδεδεμένα μαζί του  παραπλήσια κτίσματα έχουν εμβαδόν 60τμ.  Συνεπώς, ο Μύλος – Κατοικία έχει Συνολικό Εμβαδόν 124τμ και απολαμβάνει Οικόπεδο 180τμ.  Πλήρως νομιμοποιημένη αλλαγή χρήσης, ηλεκτροδοτημένο (τριφασικό) με θέρμανση (καλοριφέρ) σε όλους τους χώρους είναι διαμορφωμένος σε κατοικία με όλες τις ανέσεις για κατοίκηση όλες τις εποχές του έτους. Ο Ανεμόμυλος αναπτύσσεται σε 3 επίπεδα όπου στο Ισόγειο είναι διαμορφωμένα το Καθιστικό, ένα φωτεινό Γραφείο, η Κουζίνα και ένα πλήρες Λουτρό. Στο Μεσαίο Όροφο είναι ένα Υπνοδωμάτιο με Τζακούζι και ξεχωριστή Τουαλέτα και τέλος στο 3ο και τελευταίο επίπεδο άλλο ένα Υπνοδωμάτιο. Εξωτερικά και σε επαφή με τον Μύλο, έχει δημιουργηθεί ένα επιπλέον studio αλλά δεν έχει ολοκληρωθεί η διαμόρφωση του εσωτερικά. Τέλος, υπάρχουν 2 Αποθήκες όπου η μια στεγάζει το Καλοριφέρ Πετρελαίου τα Εργαλεία Κήπου κλπ  και η δεύτερη είναι χώρος πλυντηρίου. Η Κατοικία είναι συνδεδεμένη με όλα τα δίκτυα και παροχές (Νερό, Τηλέφωνο, Ηλεκτρισμός)

Επικοινωνία

Ζητήστε πληροφορίες
Contact us
phone

22830.23260

6948260073

mail

info@tinos-estate.gr

Βρίσκεστε εδώ: Αρχικη ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ 6 χλμ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΗΝΟΥ, ΜΕΤΑΞΥ ΤΡΙΑΝΤΑΡΟΥ ΚΑΙ ΜΠΕΡΔΕΜΙΑΡΟΥ, ΣΕ ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ, ΠΕΤΡΙΝΟΣ ΑΝΕΜΟΜΥΛΟΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΕΜΒΑΔΟΥ 124τμ. ΣΕ ΟΙΚΟΠΕΔΟ 180τμ ΜΕ ΕΥΚΟΛΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΚΑΙ ΘΕΑ.
I accept cookies from this site.