ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΣ ΟΙΚΙΣΜΟΣ «ΠΛΑΤΙΑ». ΠΕΤΡΙΝΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ 2 ΕΠΙΠΕΔΩΝ ΣΕ ΠΟΛΥ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΗΣ, ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΕΜΒΑΔΟΥ 98τμ., ΣΕ ΥΠΕΡΟΧΟ ΣΗΜΕΙΟ ΜΕ ΕΥΚΟΛΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ.

75.000 €
Τεραγωνικά 98 μ²
Αριθμός δωματίων 4
Αριθμός υπνοδωμάτιων 2
Αριθμός ορόφων 2
Αριθμός μπάνιων 2
Τύπος θέρμανσης νερού Boiler
Ενεργειακή Κλάση Β
ΘέαΠανοραμική
Βεράντα10 μ²
Απόσταση από το Λιμάνι18.000 μ
Απόσταση από την Παραλία3.000 μ

  • Τζάκι
Κωδ : 131013
ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΠΛΑΤΙΑ

Περιγραφή

Η Πέτρινη Κατοικία ευρίσκεται στον πολύ όμορφο Παραδοσιακό Οικισμό «Πλατιά» (ανάμεσα στα Υστέρνια και τον Πύργο) όπου τον χαρακτηρίζουν τα όμορφα αρχοντικά, οι καθαροί πλακόστρωτοι πεζόδρομοι και το έντονο φυσικό περιβάλλον με τα μοναδικά μονοπάτια που καταλήγουν στον Πύργο, Παραλία Ρόχαρη, στο Μοναστήρι της Καταπολιανής και τα Υστέρνια. Η κατοικία ευρίσκεται σε πολύ προχωρημένο στάδιο αναπαλαίωσης που έχει γίνει με μεγάλη επιμέλεια και όλα τα παραδοσιακά στοιχεία έχουν άψογα διατηρηθεί.  Αναλυτικά, το επίπεδο του Ισογείου έχει Εμβαδόν 39τμ., είναι ψηλοτάβανο (3μ.),φωτεινό, με τζάκι και επιβλητικό πέτρινο βόλτο. Ο Όροφος, έχει Εμβαδόν 59τμ., και είναι αντίστοιχα ψηλοτάβανος με ξεχωριστό χώρο Κουζίνας με πυροστιά, 2 επιπλέον δωμάτια και έχει διπλή έξοδο σε μπαλκόνι. Για την Πέτρινη κατοικία υπάρχει μελέτη με 2 εναλλακτικές προτάσεις είτε για να ενωθούν τα 2 επίπεδα με εσωτερική σκάλα και να διαμορφωθεί σε ενιαία Κατοικία  3 Υπνοδωματίων με 2 Λουτρά ή στην Κυρίως Κατοικία με ανεξάρτητο Ξενώνα. Ένα σπάνιο ακίνητο με πολλές δυνατότητες και με σπάνια αρχιτεκτονικά στοιχεία.

 

Επικοινωνία

Ζητήστε πληροφορίες
Contact us
phone

22830.23260

6948260073

mail

info@tinos-estate.gr

Βρίσκεστε εδώ: Αρχικη ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΣ ΟΙΚΙΣΜΟΣ «ΠΛΑΤΙΑ». ΠΕΤΡΙΝΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ 2 ΕΠΙΠΕΔΩΝ ΣΕ ΠΟΛΥ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΗΣ, ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΕΜΒΑΔΟΥ 98τμ., ΣΕ ΥΠΕΡΟΧΟ ΣΗΜΕΙΟ ΜΕ ΕΥΚΟΛΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ.
I accept cookies from this site.