ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΧΩΡΙΟΥ «ΚΑΜΠΟΣ» , ΠΕΤΡΙΝΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ 2 ΕΠΙΠΕΔΩΝ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΕΜΒΑΔΟΥ 149τμ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΩΓΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΩΓΕΙΟ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

Κατόπιν Επικοινωνίας
Τεραγωνικά 149 μ²
Τετραγωνικά οικοπέδου 80 μ²
Αριθμός δωματίων 8
Αριθμός υπνοδωμάτιων 2
Αριθμός ορόφων 2
Αριθμός μπάνιων 1
Τύπος θέρμανσης νερού Boiler
Αποθήκη86 μ²
ΘέαΒουνό
Αυλή32 μ²
Απόσταση από το Λιμάνι7.000 μ
Απόσταση από την Παραλία5.000 μ

Κωδ : 131027
ΚΑΜΠΟΣ - ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΣ ΟΙΚΙΣΜΟΣ

Περιγραφή

Στο Παραδοσιακό Χωριό ΚΑΜΠΟΣ και σε κοντινή απόσταση από το Μουσείο Τσόκλη, ευρίσκεται η Πέτρινη Παραδοσιακή Κατοικία συνολικού Εμβαδού 149τμ  σε άριστη κατάσταση. Σε σημείο με θεα το Εξώμβουργο και ανοικτό ορίζοντα απολαμβάνει την προνομιούχα θέση της εντός του Οικισμού. Το ακίνητο αναπτύσσεται σε 2 επίπεδα όπου στον Όροφο είναι η Κύρια Κατοικία Εμβαδού 63τμ που αποτελείται από το Καθιστικό, 2 Υπνοδωμάτια, Κουζίνα και το εξωτερικό Λουτρό. Το Καθιστικό και η Κουζίνα απολαμβάνουν μια μεγάλη αυλή με ανοιχτό ορίζοντα και θεα. Στο Ισόγειο Επίπεδο, ευρίσκεται ο ανεξάρτητος βοηθητικός χώρος – το Κατώγειο – που έχει Εμβαδόν 86τμ., είναι σε άριστη στατική κατάσταση και μπορεί να διαμορφωθεί σε υπέροχο Ξενώνα 3 Δωματίων. Η Κατοικία στο σύνολο της είναι σε άριστη κατάσταση, Το Ανώγειο είναι άμεσα κατοικήσιμο και έχει πολλές δυνατότητες το Κατώγειο να διαμορφωθεί σε μια επιπλέον ανεξάρτητη Κατοικία.

Επικοινωνία

Ζητήστε πληροφορίες
Contact us
phone

22830.23260

6948260073

mail

info@tinos-estate.gr

Βρίσκεστε εδώ: Αρχικη ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΧΩΡΙΟΥ «ΚΑΜΠΟΣ» , ΠΕΤΡΙΝΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ 2 ΕΠΙΠΕΔΩΝ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΕΜΒΑΔΟΥ 149τμ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΩΓΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΩΓΕΙΟ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
I accept cookies from this site.