ΧΩΡΑ ΤΗΝΟΥ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ – ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ 6 STUDIOS ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ.

600.000 €
Τεραγωνικά 143 μ²
Αριθμός δωματίων 6
Αριθμός ορόφων 3
Αριθμός μπάνιων 7
Τύπος θέρμανσης Αυτόνομη
Τύπος θέρμανσης νερού Ηλιακός θερμοσίφωνας
Ενεργειακή Κλάση D
Αποθήκη40 μ²
ΘέαΠανοραμική
Βεράντα100 μ²
Απόσταση από το Λιμάνι300 μ
Απόσταση από την Παραλία300 μ
Έτος κατασκευής2005

  • Parking
  • Κλιματισμός
Κωδ : 131200
ΧΩΡΑ ΤΗΝΟΥ - ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ

Περιγραφή

Η μικρή οικογενειακή μονάδα ευρίσκεται ακριβώς απέναντι από την Μεγαλόχαρη Τήνου με εύκολο & άνετο Parking μπροστά από το κατάλυμα ή στο χώρο στάθμευσης της Μεγαλόχαρης.  Αποτελεί μια επιχείρηση που έχει εξασφαλισμένο κύκλο εργασιών όλο το έτος διότι εκμεταλλεύεται απόλυτα τον Θρησκευτικό αλλά και τον Παραθεριστικό τουρισμό της Τήνου.

Η Ανοικοδόμηση της ξεκίνησε το 2005, έκανε έναρξη εργασιών το 2008 και λειτουργεί ασταμάτητα έως και σήμερα.

Αποτελείται από 6 Studios 2-κλινα και με δυνατότητα να μετατραπούν σε 3-κλινα, το καθένα με το δικό του ξεχωριστό Λουτρό , με Mini Bar και αυτονομία για προετοιμασία πρωινού, καφέ κλπ..  Επιπλέον, διαθέτει Γραφείο (reception), 1 Αποθήκη και εξοπλισμένο Χώρο Πλυντηρίου. Συνεπώς είναι μια αυτόνομη μικρή μονάδα που μπορεί να την λειτουργήσει μια οικογένεια. Όλα τα studios διατίθενται πλήρως εξοπλισμένα με κλινοσκεπάσματα, έπιπλα, ηλεκτρικές συσκευές, air-conditions, και TVs. Η θέρμανση του νερού για όλη την μονάδα γίνεται με Ηλιακούς θερμοσίφωνες. – Έτοιμο για συνέχιση της λειτουργίας του.

Χάρτης

Χάρτης :

Επικοινωνία

Ζητήστε πληροφορίες
Contact us
phone

22830.23260

6948260073

mail

info@tinos-estate.gr

Βρίσκεστε εδώ: Αρχικη ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΧΩΡΑ ΤΗΝΟΥ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ – ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ 6 STUDIOS ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ.
I accept cookies from this site.